Sutter Medical Foundation Stockton Boulevard Pediatric Center  |  Sacramento, California

Stockton Boulevard Medical Office Building’s humble beginnings as a nondescript warehouse are almost indistinguishable now that it has been transformed into a welcoming, easily-navigated space for pediatric patients and their families. The exterior of the building was updated to incorporate architectural details prevalent in Sacramento’s historic Alhambra Corridor. The interior spaces were created with young visitors in mind. An expansive waiting room serves general practice areas as well as pediatric neurology and GI specialties. Its design is reminiscent of a forest, with columns cleverly disguised to resemble trees, wayfinding that incorporates animal imagery, and nature-themed artwork and photography.

This project was a 48,334 s.f. tenant improvement.